Nárcisz-bál a Bocskaiban

2014. április 25.-én került sor az első Nárcisz-bálra a Bocskai Református Oktatási Központban. 11. a nyelvi tagozatos osztály szervezte az iskolai közösségi szolgálat keretében a majosházi Hospice Ház építésének megsegítésére Bakó Katalin tanárnő segítségével.

A bálon „Ki mit tud”-ot ; Süti sütő versenyt; Bálkirálynő- és bálkirályválasztást rendeztünk. Az öt órakor kezdődött a rendezvényen először a műsorvezetők felkonferálták az estét, majd azt követte a bálkirálynő és bálkirály választás kihirdetése. A szavazást csütörtökön a szünetekbe bonyolítottuk le, az iskola diákjai szavaztak. A bálkirálynő és bálkirály címre az osztályok jelölték azokat a tanulóikat, akik megfeleltek a kritériumoknak. A bálkirálynő Kulcsár Luca, a bálkirály Kurucz Boldizsár 11.a osztályos tanulók lettek.

A süti sütő versenyre finomabbnál finomabb sütemények érkeztek, ezért a zsűrinek nagyon nehéz dolga volt. Gere Szilvia 13.a osztályos tanulónk nyert csodálatos kuglófjával. Ezután Takács László 12.b osztályos tanuló varázsolt el minket a bűvész trükkjeivel.

Végül egy meglepetés produkcióval készültünk a vendégeknek, Mészáros Marietta 13.a osztályos tanulónk és duett partnere énekelt és táncra perdítette a bálon résztvevőket. Az est további részében Szűcs Bence 13. a osztályos tanuló felelt a zenéért és a jó hangulatért. Közben tombola jegyeket árultunk, amivel értékes ajándékokkal lehetett gazdagodni!

Az általunk szervezett bál 100.000Ft-nyi bevételét a majosházi Hospice Ház megépítésére adományoztuk. Az összegyűjtött pénz átadására 2014. június 6-án a Pünkösdi áhítat után került sort, ahol Konta Benőné, Piroska néni vette át az általunk összegyűjtött összeget.

Nagyon jól éreztük magunkat a bálon és reméljük jövőre is sor kerülhet egy hasonló rendezvény megszervezésére! Ezúton is szeretnék köszönetet mondani adományozóinknak: a szigetszentmiklósi Lipóti pékségnek, a Rétesbolt és Cukrászdának, a Pen-toys2000bt-nek, a Biatorbàgyi Két Kör Kft-nek, a szigetszentmiklósi Hobby Boltnak, és szervező tanárainknak Schottné Márta Melinda és Bakó Katalin tanárnőnek, illetve segítőinknek: Erdősné Liziczai Edit, Fejesné Marton Mónika, Deák Ágnes, Dragovicsné Vay Krisztina tanárnőknek, illetve Telekesi Márton és Várhelyi Gergely tanáruraknak.

 

Kulcsár Luca

11.a osztályos tanuló